Träningsresor till Italien - Cykelresor

Det finns fem nya träningspass att välja på varje dag. Efter en vecka här med många mil och höjdmeter i bra tempo är alla lyckliga, starkare och snabbare.

Gillar du att cykla längs havet och i bergen på småvägar med gles trafik till gamla byar, vingårdar, oliv- och fruktodlingar? Bergskedjan Appeninerna sträcker sig från Adriatiska havet till Toscana och bjuder på fantastiska vyer, rejäla utmaningar och härliga utförslöpor. Trivs du med att äta och dricka gott med människor som också tycker mycket om att cykla? Välkommen med på en av våra cykelresor till Italien!

Varje dag har du fem nya träningspass att välja på, ledda av erfarna ledare från nybörjare till elit. Dina svettiga cykelkläder lämnar du in för tvätt och får tillbaka rena och fräscha varje morgon inför ett nytt pass. Hyr en landsvägscykel (racer) på plats eller ta med din egen.Vill du någon dag köra MTB på stigar i ett naturreservat går det fint - i så fall hyr du en MTB för endast den dagen. Det finns dessutom en mängd andra aktiviteter att välja på, alltifrån löpning och simning till tennis, ridning och golf.

I priset ingår en god, sund och rejäl frukost, bikebuffé klockan 12-17 och middag, vatten och vin samt del i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell med vidsträckt havsutsikt och balkong.

Hotellet ligger mellan San Marino och Ravenna i provinsen Emilia Romagna längs Italiens östkust precis vid Adriatiska havet. Varje kväll vaggas du till sömns av vågornas brus och du kan gå i timmar längs havet och njuta av livet. Hotellet drivs av en cykeltokig familj där alla deltar i hela verksamheten - det ger en mycket trevlig atmosfär. 

I källaren finns cykelgarage, cykelmekaniker, luft och cykeltvätt. Högst upp har du gratis tillgång till ett gym, längst ner ett riktigt fint spa med bubbelpool inom- och utomhus, ångbastu, torrbastu, solariedusch och relaxavdelning. Efter en vecka här med många mil och höjdmeter i benen kommer du hem lycklig, stark och snabb!

Surfa gärna runt och låt dig inspireras på en dator också och inte bara i mobilen - då får du en ännu bättre bild av resan.

April och september

Avresor 2018 lördag-lördag

2018 har vi tre resor för landsvägscyklister

Resa 1. 31 mars - 7 april 2018 (påsk)
Resa 2. 7-14 april 2018
Resa 3. 22-29 september 2018

Vårresorna blir perfekt uppladdning inför cykelsäsongen för motionärer och tävlingscyklister. Du får cykla i cykellegendernas hjulspår i klassiska backar och njuta av en vecka som är helt anpassad till dig som älskar cykling. 

Egna datum

Passar inte våra datum dig? Då kan du åka dit på egen hand eller med en kompis. Allt ingår då enligt resplanen utom Globalrunners reseledare.

Cykelklubbar och företag

Är ni en grupp på minst 15 personer - kanske en cykelklubb, ett företag eller ett kompisgäng - skräddarsyr vi gärna en egen cykelresa till er. Ni väljer själva datum och längd på resan. 

I priset ingår

 • Direktflyg med Norwegian från Stockholm till Venedig tur och retur.
 • Alla flygskatter och avgifter.
 • Transfer Venedig - hotellet t/r
 • Del i dubbelrum hela veckan
 • Stor frukostbuffé, bikebuffet efter varje träningspass (lunch) samt middag
 • Vatten och vin hela veckan.
 • Tvätt av cykelkläder varje dag
 • Gratis spa, gym och träningsbassäng
 • Cykelgarage med cykeltvätt
 • Ett cykelpass varje dag - välj mellan fem olika grupper ledda av erfarna cykelguider
 • Reseledning och service av Globalrunners
 • Resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Resegarantilagen

Flygtider

Direktflyg med Norwegian till Venedig. Transfer 20 mil - cirka 2,5 timmar.

Stockholm - Arlanda
Avgång Arlanda 09.50. Ankomst Venedig 12.30
Avgång Venedig 13.05. Ankomst Arlanda 15.35.

Eget flyg
Vill du boka flyget själv drar vi av 2000 kronor från resans pris. Vill du utnyttja vår transfer ska du flyga till Vendig och ansluta till gruppens tider. Flyger du på egen hand och inte har cykel med dig kan du också flyga till Bologna och ta tåget. Närmaste tågstation ligger 400 meter från hotellet.

Kostnad för eventuell frakt av egen cykel på flyget och transferbussen tillkommer om du inte hyr cykel på plats. 

Mountainbikeresor

För MTB-älskare kommer vi att erbjuda resor en annan region i nordvästra Italien som heter Aostadalen. Från stigarna har vi utsikt över bland annat Mont Blanc, Matterhorn och Monte Rosa. Liftar med cykelställ tar oss även till andra områden och regionen Piemonte.

Cykelhotellet för MTB-resorna ligger i en by 1500 meter över havet. Det är anpassat för MTB-cyklister med cykelgarage, cykeltvätt och verkstad samt cykelmat. Gillar du MTB - håll utkik på hemsidan!