Globalrunners på Facebook

På facebook lägger vi ut nyheter varje vecka som rör våra länder, resor eller träning. Gilla oss gärna där så får du automatiskt upp våra nyheter i ditt flöde.
 

Instagram @globalrunners

En av våra italienska samarbetspartners och Ellika på Globalrunners diskuterar olika upplägg för våra cykelresor i Italien. Bakgrunden=utsikten från balkongerna på hotellet: Adriatiska havet.
TRÄNINGSRESOR FÖR CYKLISTER Den här veckan testar Globalrunners ett italienskt cykelhotell, för att vi nästa år ska kunna ordna träningsresor hit. Vi bor så nära Adriatiska havet det går, bara en 29° träningspool ligger mellan huset och vågornas brus. Cykelturerna går bland vingårdar, oliv- och fruktodlingar, gamla byar och berg (Appeninerna). Efter en vecka med många mil och höjdmeter i bra tempo är alla lyckliga, starkare och snabbare. Maten är fantastiskt god och sund, svettiga cykelkläder tvättas gratis och är klara nästa dag, cyklarna är de bästa vi trampat någonsin, i källaren finns mekaniker, cykeltvätt och cykelgarage, högst upp gym med vidunderlig utsikt, längst ner spa. Hela stället drivs av en cykeltokig familj som deltar i allt. Vi ser fram emot att ge alla gäster härliga träningsläger🚲🇮🇹
LA DIAGONELA VÄNTAR PÅ DIG Första snön har redan anlänt i Engadindalen i Schweiz. La Diagonelas sommarlopp på rullskidor fick tyvärr ställas in pga för mycket snö. Vill du ha en härlig morot att träna till? Boka vår resa till La Diagonela 17-21 januari. Det är ett härligt gäng som följer med! Program, pris och bokningsformulär finns på www.globalrunners.se/la-diagonela
Idag tar Globalrunners tåget till Katrineholm igen och föreläser för dem som vill lära sig mer om hållbar utveckling och mänskliga rättigheter. Det vi brinner för mao. Samma kund som i våras, men nya deltagare. SIDA står som finansiär och uppdragsgivare. Nu kör vi!