webbhvd

Flexibla träningsresor för cyklister

Vi har fått frågor om våra träningsresor för cyklister. Kanske funderar du också på att följa med till Italien?

Egna datum
1. Går det att åka andra datum? Svar: Ja, vi kan skräddarsy en resa för dig under andra datum som passar dig/er. I så fall ingår allt enligt resplan utom Globalrunners reseledare.

Kombinera med MTB
2. Kan man kombinera cyklingen med MTB? Svar: Ja, det går fint. Till exempel kan du hyra en MTB en dag och köra i ett naturreservat på behändigt avstånd till vårt cykelhotell. Dessutom planerar vi MTB-resor till Aostadalen i Italien hösten 2018.

Fem träningsgrupper varje dag
3. Vilken grupp ska jag välja, hur fort cyklar de? Svar: Det som finns angett på hemsidan är snitthastigheten (i uppförsbackarna går det betydligt långsammare). På plats får du mycket detaljerad information inför varje dag där de olika grupperna beskrivs vad gäller hastigheten, sträcka och höjdmeter samt vilka platser som passeras.

Guiderna är jättevana att lotsa dig till rätt grupp. Känner du dig trött någon dag kan du välja en lätt grupp. Vill du byta grupp från ena dagen till den andra till den tredje går det fint. Att välja grupp varje dag är inget problem, det är en möjlighet och du får all hjälp du kan önska för att hamna rätt. Alla kan vara med. Nybörjare i grupp 1, elit i grupp 5 och alla däremellan.

Kortare resa
4. Kan man korta av resan? Svar: Ja, det funkar om du inte kan vara borta en hel vecka. Vi bokar ditt flyg hem en eller några dagar tidigare. Då ingår dock inte transfern till flygplatsen på hemresan.

Cykelklubbar och företag
Är ni en grupp på minst 15 personer - kanske en cykelklubb, ett företag eller ett kompisgäng - skräddarsyr vi gärna en egen cykelresa till er. Ni väljer själva datum och längd på resan. 

Rakt styre
5. Kan man hyra en cykel med rakt styre istället för bockstyre. Svar: Jajamen, det går bra, det är bara att ange när du hyr din cykel att du vill ha ett rakt styre istället.
 

Senaste inläggen