webbhvd

Via Dolomiti - a delicious treat from Marcialonga to Toblach-Cortina on skis

Welcome to join us January 28 in 2020 on an unfortgetable adventure! You will go from one cross country race to the next - on skis. We know the perfect way over the mountains and we have added an extra clou. A part of the route will be carried out by horse-lift and you will get the privilege to ski a 8,5 km long slope in the secret valley!

You will get your down-hill equipment in Canazei and leave it in Cortina. Your luggage (cross country skis and bag) will be transported by car from Moena to Cortina. Ski Pass in Dolomiti Superski, the world's largest down-hill ski system, is included, as well as unforgetable views and great company during the whole day.

Everyone capable of skiing red slopes can come along. Please check the link below for more info and book a beautiful challenge!

www.globalrunners.se/via-dolomiti

Via Dolomiti - en veritabel upplevelsebakelse

Välkommen med över Dolomiternas bergstoppar mellan Marcialonga och Toblach-Cortina! Tisdagen den 28 januari 2020 tar vi vackrast möjliga väg över bergen i Dolomiti Superski, ett av världens största utförsåkningsområden. En underbar utmaning med förstummande vackra vyer utlovas!

Vi kan den perfekta vägen mellan långloppen och vi har dessutom lagt till en extra clou: Under dagen kommer vi att lifta en sträcka bakom hästar där du också får njuta av en 8,5 km lång pist i den hemliga dalen.

Du får din utrustning för utförsåkningen i Canazei och lämnar den i Cortina. Ditt bagage (längdskidor och väska) transporterar vi från Moena till Cortina på måndagskvällen. Liftkort ingår också liksom bussen från Moena till Canazei tisdag morgon och supertrevliga medåkare.

Alla som klarar röda backar kan följa med. Du behöver inte delta i Globalrunners resor till Marcialonga och / eller Toblach Cortina för att följa med på Via Dolomiti-dagen. Gå in och läs mer på länken här nedanför. Välkommen med på ett härligt äventyr!

www.globalrunners.se/via-dolomiti

Senaste inläggen