webbhvd

Tåg eller flyg - valet är ditt

Vill du testa tåget bokar vi bästa förbindelser. Du får njuta av spännande upplevelser under resan genom Europa och har gott om tid att läsa, lyssna på poddar, reflektera, koppla bort jobbet, se nya landskap flyta förbi utanför fönstret, prata med människor från olika länder (tåg måste vara det mest kontaktskapande transportmedlet), röra på dig, se en del av städerna du byter tåg i och äta gott i restaurantvagnar med lagad mat ombord på porslin och vita tygdukar.

På NightJet vaknar du av kaffedoften från frukosten som konduktören serverar (gratis) före ankomst till Innsbruck på skidresorna till Italien respektive Zürich på skidresorna till Schweiz.
De som väljer tåg kommer fram på eftermiddagen och är oftast så inspirerade och utvilade att de direkt ger sig ut i skidspåret.

Alla branscher måste ställa om för att minska klimatförändringarna. Globalrunners försöker dra sitt strå till stacken. Allt fler av våra gäster väljer tåg. Tågresenärer sparar 75-80 % koldioxid jämfört med om de hade flugit. Det finns många sätt att bidra till en hållbar utveckling. Att ta tåget är ett alternativ, men framför allt tycker vi att det är ett väldigt roligt och trivsamt sätt att resa på.

Senaste inläggen