webbhvd

Träningsläger i Österrike

Välkommen med på träningsläger i Leutasch den 19 - 26 januari 2023! Du har 245 kilometer kalasfina spår att välja på, från svart till grön svårighetsgrad, i kuperad skog och på platta ängar med höga alptoppar runt omkring dig vart du än tittar. Leutasch - Seefeld är ett riktigt paradis för den som gillar att åka längdskidor.

På resan kan du vässa tekniken, träna upp din uthållighet och varför inte ta några lektioner i skejt? Gör som Stina Nilsson, byt sport - i alla fall för en eftermiddag och prova på skidskytte. Har du inte skejtutrustning kan du hyra det på plats.

Vi bor på familjedrivna Hotell Vita Hästen och njuter av tyrolsk gästfrihet hos Katarina och Roberto. Varje morgon serveras en god frukostbuffé och i köket kan vi laga egna middagar de kvällar vi inte går ut och äter på restaurang.

Till Leutasch går det smidigt att åka tåg. Vill du hellre ordna resan själv drar vi av 3000 kronor. Veckan i Leutasch råkar ligga precis före Marcialonga, om någon skulle vilja fortsätta med oss dit.

I Tyrolen blir det ingen tidtagning på hela veckan. Släpp prestationskraven och njut!