LOGO GLOBALRUNNERS

Ta tåget till Kroatien

För dig som föredrar tåg, har vi tagit fram ett kul och intressant alternativ på Kroatienresan. Vi erbjuder tåg som alternativ till flyg på alla våra resor förutom till Island och Kuba. Tågresorna ger fina upplevelser och är det i särklass mest hållbara transportsättet. 

Det är roligt, upplevelserikt och hållbart att ta tåget till Kroatien. När du har bokat vår resa till Kroatien och betalat anmälningsavgiften får du en mycket utförlig beskrivning av tågresan till och hem från Kroatien med massor av tips och roliga saker du kan göra på vägen dit och hem. Du behöver inte ta ställning till om du ska flyga eller ta tåget förrän du har läst igenom beskrivningen av tågresan och återkopplat till oss om vilket ressätt du väljer. 

Vi bokar inte tågbiljetter åt dig som reser med en annan arrangör eller på egen hand. Inte ännu i alla fall! Det är väldigt många som har gått in på just den här sidan på vår webbplats för att få tips om bästa alternativ på tåg till och från Kroatien. Den var tidigare mycket fullmatad med information om biljettval, vägval, tider, bagage, platser att besöka vid tågbyten, mat och restauranter, mm. Vi har dock beslutat att enbart lämna ut den mycket utförliga beskrivningen till de som reser med oss.

Bokning av tåg och pris

Väljer du att åka tåg betalar du mellanskillnaden mellan flyg och tåg. Till Kroatien blir det dyrare med tåg, på våra längdskidresor La Diagonela i Schweiz och Jizerská i Tjeckien kostar det lika mycket med tåg som med flyg och på resan Engadin Skimarathon finns endast tåg som alternativ. På Marcialongaresan är tillägget för tåg 850 kronor.

Tågresorna till våra längdskidresor är smidiga och finns beskrivna på sidan för respektive resa. På alla skidresorna för de som väljer tåg istället för flyg, ingår nattåg.

Vi bokar tåg med bästa förbindelser åt alla som vill istället för flyg på våra resor där resan från Sverige ingår.