webbhvd

Dags att fira Världslöpardagen igen

Onsdagen den 2 juni firar vi den svenska upplagan av Global Running Day. Hoppas att du också vill uppmärksamma alla världens löpares egen nationaldag!

Global Running Day är en världsomspännande hyllning till löpning. Alla ska uppmuntras att röra på sig. Det spelar ingen roll hur fort eller långt du springer. Hur du gör det är upp till dig. Spring, jogga, lufsa. Det viktiga är att du har kul medan du är aktiv och inspirerar andra.

Tidigare år har löpare i 177 länder sprungit på Global Running Day. Anmäl ditt intresse på vår facebook sida och berätta hur du ska fira Global Running Day 2021. 

Här hittar du facebook evenemanget

Självklart ska alla få ett diplom. Ladda ner, skriv ut, fyll i namn och antal kilometer och sätt upp på väl synlig plats. Kom ihåg plakat till hejarklacken också. Troligen blir du så peppad att du vill boka en löparresa direkt och du vet förstås var de bästa finns.

Ladda ner ditt diplom här
Ladda ner heja skylt här

Njut av världslöpardagen!