webbhvd

Njut av hösten i Sabinerbergen

Just nu är det skördetid i Sabinerbergen. Valnötter, fikon, frukt och grönsaker går direkt från träd, buskar och plantor till tallriken på bordet, via skickliga kockar i köket.

Antalet gäster som bokat vandringsresan hit i år har fullkomligt exploderat. De flesta har rest med tåg på interrail kort. Våra agriturismos är småskaliga och i stort sett vartenda datum har varit slutsålt tidigt. Var ute i mycket god tid om du vill vandra här nästa år. Bokningen har öppnat och priserna är uppdaterade för 2023.

En av många fördelar är att lederna är fria från turister. Du går i din egen takt i naturen och möter lite djur, en herde eller en bonde. Ditt bagage transporteras till nästa boende under dagen. På våren slår alla blommor ut och på hösten är det skördetid. Välkommen till Italien!