webbhvd

Spring från Asien till Europa

En resa till Istanbul är en fantastisk upplevelse som du alltid kommer att minnas. Före detta Micklagård och Konstantinopel är idag en världsmetropol där Europa möter Asien. Staden är intensiv, energisk, brusande och högljudd men också romantisk och melankolisk, som tagen ur Tusen och en Natt. Här blandas tusenåriga traditioner från öst med västerländsk lyx och exklusiva europeiska modehus. Trafiken på Bosporen med gamla färjor i kollektivtrafiken, lastbåtar från hela världen, fiskebåtar och kryssningsfartyg är ett underbart myller.

Ta chansen att delta i det enda loppet i världen där du springer mellan två världsdelar! Eller bara njut av härlig gästfrihet i en otroligt vacker och intressant stad med påtagliga kulturskillnader.  

Vill du inte springa alls är du lika välkommen. Istanbul berör. Bara maten är värd en resa hit. Njut av en kopp riktigt starkt kaffe och smaka den godaste kebab du någonsin kommer att äta. Istanbul är på mångas önskelista med all rätt.

Vi har genomfört flera resor till loppen i Istanbul. Våra gäster har varit fantastiskt nöjda med loppen, sina egna prestationer och inte minst resan. Allt är paketerat och klart. Först till kvarn gäller. Häng med - du kommer inte att ångra dig!

8-12 november 2018

loading...
Utsikten från takterassen på vårt hotell är helt ok! Båttrafiken på Bosporen och Marmarasjön kan man studera i timmar.
Utsikten från takterassen på vårt hotell är helt ok! Båttrafiken på Bosporen och Marmarasjön kan man studera i timmar.

10, 15 eller 42 km

Spring 10 eller 15 km eller en hel mara (42 km). Vill du inte delta i något lopp alls är du lika välkommen!

Läge för personbästa

Loppen går söndagen den 16 november med start klockan 09.00. Alla startar i Asien, springer över Bosporen och slutar i Europa. I mål får du en välförtjänt medalj och en T-shirt, som ingår i resans pris. Bron över Bosporen är högsta backen.

Längs banan finns km-markeringar och energidepåer. Temperaturen lär ligga runt 15 grader. Minimiålder är 18 år för maran och 15 år för milloppet och 15 km. Bagageinlämning och gratis transport till starten från centrum.

Banskisser med höjdkurvor

Allt detta ingår

Direktflyg Stockholm - Istanbul. Det går även bra att flyga från Köpenhamn eller Göteborg.
Transfers t/r flygplats-hotell.
Del i dubbelrum på centralt, trevligt hotell med frukostbuffé alla nätter. 
Anmälan till valt lopp.
Hamam - genuint och inga turister.
Utflykter och stadsrundtur enligt resplan.
T-shirt och medalj.
Informationsmöte före resan. 
Reseledning och service av Globalrunners.
Lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.