webbhvd

Löparresa till Indien

loading...

I Mumbai bor runt 20 miljoner invånare. Här, i Bollywood, görs mer film än någon annanstans i världen. Vi har varit där, lärt oss dansa som i de indiska filmerna av skådisarnas lärare och koreografer, träffat megastjärnor med miljardpublik och stått knäpptysta i studios under tagningar. Det kan du också få göra! Framför allt får du uppleva en otrolig stad och landsbygden i ett fantastiskt land. 

Väljer du att delta i halv- eller helmaran har du en fin bana att se fram emot. 30 000 personer springer och stan är på tårna inför evenemanget. Det är stort. Tidningarna räknar ner och har helsidor varje dag om löpning veckorna före start. De som inte vill springa kan om de vill delta i ett Fun Run.

10 dagar i januari varje år

Vill du inte springa alls är du lika välkommen. Indien lämnar ingen oberörd, vi lovar. Har du aldrig varit där, ta chansen. Vi älskar Indien, har rest och arbetat där i norr, söder, öster, väster och mitten sedan 1990 och kommer se till att du får en fantastisk resa. Att bara se en världsmetropol ger inte landet rättvisa, vi vill även visa dig landsbygden.

Loppen i Mumbai

Välj mellan maraton, halvmaraton eller Fun Run på 6 km (ingen tidtagning på Fun Run). Vill du inte springa alls är du lika välkommen!

Loppen går söndagen den 24 januari november med start klockan 06.15 för att undvika att det blir för varmt. Banan är platt och går över broar längs med kustlinjen och Indiska Oceanen. Det finns vätskedepåer med jämna mellanrum.

Temperaturen lär ligga runt 12-15 grader vid starten. Minimiålder för halvmara och mara är 18 år.

Allt detta ingår

Transfers t/r flygplatsen  
Hotell på Juhu Beach
Pensionat på landsbygden
Resa till landsbygden med tåg eller buss Anmälan till valt lopp
Galamiddag
Besök i Bollywood enligt resplan
Medalj för dig som fullföljer hel eller halvmaran
Bok, karta
Informationsmöte före resan
Reseledning och service av Globalrunners

Vi har bestämt oss för att inte erbjuda denna fantastiska resa längre, då det inte finns något klimatvänligt alternativ till flyg. Vi gör det för att vi vill ta vårt ansvar och minska klimatavtrycket från våra resor. Läs mer här