LOGO GLOBALRUNNERS

Ellika Nyqvist Livchitz, vd

Jag har producerat resor i olika världsdelar i flera decennier.  Att lära andra och mig själv mer om hur människor lever och tänker i andra delar av världen är ett kall.

Som projektledare har jag ordnat många evenemang och idrottstävlingar. Vid sidan av anställningar har jag frilansat som skribent, webbproducent och reseledare. Jag håller ofta utbildningar för Globalrunners räkning om hållbar utveckling och mänskliga rättigheter.

Frisk luft och motion är en stor passion. Jag springer, cyklar, simmar och gympar. Allra helst paddlar jag havskajak och åker längdskidor. 

Anders Livchitz, styrelseordförande

Som löpare debuterade jag på Två Sjöar Runt. Flera år och 300 lopp senare har jag samlat på mig en stor bank av bra och mindre bra tävlingar från 5 kilometer och uppåt. Halvmaratondistansen gillar jag bäst, den passar närsomhelst på året. För att hålla kroppen skadefri varvar jag löpning med skidor, cykel och simning.

I 15 år har jag tränat ungdomar och vuxna i löpningens byggstenar. Mina paketresor till Kortvasan under flera år har blivit ett koncept liksom evenemang runt Midnattsloppet för flera hundra personer. Jag har även arrangerat gruppresor till internationella halvmaror och flera friidrottsläger.

Globalrunners AB

Skogsvägen 24
135 49 Tyresö

Telefon: 0733-61 22 55

E-post: info@globalrunners.se

Organisationsnummer: 559 005-0653

Styrelsens säte: Tyresö

Bankgiro: 718-6422

Är ni med på alla resor?

Ja, på de allra flesta. Ibland är vi med båda två, ibland bara Ellika och ibland bara Anders.