LOGO GLOBALRUNNERS

Ellika Nyqvist Livchitz, vd

Ellika älskar att röra på sig i friska luften och att lära känna människor i olika länder. Efter att ha arbetat mycket på landsbygden i alla världsdelar och producerat resor under flera decennier, har hon samlat på sig erfarenheter och kontakter som kommer till glädje på Globalrunners. Att lära sig själv och andra mer om hur människor lever och tänker i andra delar av världen är ett kall. 

Evenemangen och idrottstävlingarna som Ellika har deltagit i eller stått som arrangör för är många. Hon springer, cyklar, simmar, skrinnar och gympar, men allra helst paddlar hon havskajak och åker längdskidor. 

Anders Livchitz, styrelseordförande

Som löpare debuterade Anders på Två Sjöar Runt. Flera år och 300 lopp senare har han samlat på sig en stor bank av bra och mindre bra tävlingar från 5 kilometer och uppåt. Halvmaratondistansen gillar han bäst, den passar närsomhelst på året. För att hålla kroppen skadefri varvar han löpning med skidor, cykel och simning.

I 15 år har Anders tränat ungdomar och vuxna i löpningens byggstenar. Hans paketresor till Kortvasan under flera år har blivit ett koncept liksom evenemang runt Midnattsloppet för flera hundra personer. Anders hade även arrangerat gruppresor till internationella halvmaror och flera friidrottsläger, innan vi startade Globalrunners.

Globalrunners AB

Skogsvägen 24, 135 49 Tyresö

Besöksadress: Kyrkslingan 11 (Skeppsholmen)
111 49 Stockholm

Telefon: 0733-61 22 55

E-post: info@globalrunners.se

Organisationsnummer: 559 005-0653

Styrelsens säte: Tyresö

Bankgiro: 718-6422

Är ni med på alla resor?

Ja, på de allra flesta. Ibland är vi med båda två, ibland bara Ellika och ibland bara Anders. På en del resor har vi andra ledare än vi själva och på några ingår ingen reseledare, som till exempel Vandra i Sabinerbergen.
 

Ni är väl grymt snabba?

Verkligen inte! Vi deltar för upplevelens skull, inte prestationen. Att ha ett mål gör att vi tränar litet flitgare. 

Att vi som reseledare deltar i loppen på de resor som vi är med på är en del av vår affärsidé. Vi har full koll på hur du som ska ställa dig på startlinjen just då känner dig och vad du behöver.
 

Res hållbart

I Europa kan du välja att resa med tåg. Vi bokar bästa förbindelser och du betalar skillnaden mellan flyg och tåg. På resorna La Diagonela och Jizerská kostar tåg lika mycket som flyg och på resan till Engadin Skimaraton ingår endast tåg.