webbhvd

Rabatt första gången du hyr hos Hygglo

Hyr istället för köp en cykel, en kajak, ett tält, en släpvagn eller något annat du behöver i sommar. När och där du behöver dem. Hyr ut dina egna rullskidor, TV-spel, byggställningar eller din projektor till andra när du själv inte använder dem. Gratis, enkelt, säkert och hyggligt!

Bokar du en resa med Globalrunners får du 75 kronor rabatt första gången du hyr något av Hygglo Du får en kod när du har betalat bokningsavgiften till oss som du kan använda hos Hygglo. 

Hygglos filosofi är att saker är till för att användas och inte ligga på hyllor eller i förråd och samla damm. Låt dina saker samla in lite extrapengar i stället som du kan lägga på en Globalrunners resa!

Hygglo erbjuder allt från bilar, båtar, husvagnar till verktyg, partytält, maskiner och en massa annat. Det är enkelt och tryggt för bägge parter med BankID och sakerna som du hyr eller hyr ut är försäkrade.

På Globalrunners har vi enbart och mycket goda erfarenheter av Hygglo. Vårt samarbete passar också väl in med våra ambitioner att dra vårt strå till stacken för en mer hållbar framtid. Kolla in alla möjligheter över hela Sverige hos Hygglo! Och glöm inte att boka en resa hos Globalrunners också.

Hygglos hemsida

20 % rabatt på löparskor och kläder i Runners Store

Runners Store har Sveriges största sortiment av löparskor, konfektion och sportelektronik. Butiker finns på Regeringsgatan i Stockholm och på Baltzarsgatan i Malmö. Du kan också handla dygnet runt på nätet på runnersstore.se

Som Globalrunners resenär får du 20 % rabatt på skor och kläder när du handlar din utrustning i Runners Store. Köper du elektronik som Garmninklockor eller liknande får du 10 % rabatt. Berätta vilken resa du har rest eller ska resa på med Globalrunners så dras rabatten av.

2006 startade några erfarna och meriterade löpare Runners Store. I deras butiker får du bästa möjliga hjälp att hitta rätt skor och utrustning av löparexperter och ortopedtekniker. 

Framöver kommer du att få skörda fler frukter av vårt samarbete med Runners Store. Håll utkik på vår facebooksida och i våra nyhetsbrev!

Runnersstore.se

15 % på antiskav för dig som reser med Globalrunners

För dig som idrottar är skav mellan låren, runt och på brösten, av behå och pulsband, i armhålor och mellan skinkorna egentligen inget konstigare än skoskav. The Skin Agents produkter är direktverkande och kan användas på hela kroppen. De lägger sig som en kladdfri tunn hinna som förebygger friktionsskador. Lättapplicerade, svettåliga och effektiva. Produkten är ett veganskt och ekologiskt stift som återfuktar och skyddar. Maratonlöpare använder det istället för tejp på bröstvårtor, du slipper kladd från leukoplast mot skavsår och det är enkelt att stryka på.

SPORT skyddar huden mot skav från kläder, skor och utrustning. MOVE skyddar där hud skaver mot annan hud exempelvis i armhålan, kring pungen eller när du springer med korta shorts och får lårskav. Se en video om hur det fungerar här

Reser du med oss får du 15 procent rabatt i deras webbshop När du bokar en resa med oss får du en kod som du behöver för att få ett lägre pris - eller kontakta oss så mejlar vi den till dig.

Behöver du teckna avbeställningsskydd, reseförsäkring eller komplettera resskyddet i din hemförsäkring? I så fall rekommenderar vi Europeiska ERV. Ingår ett tävlingsmoment i din resa är det försäkringen som kallas Extremsport du ska kika på. Att vara försäkrad är ett viktigt villkor för att delta i alla våra resor. Avbeställningsskydd ingår inte i resans pris och är olyckan framme så att du måste avboka resan går du miste om resan men också pengar som du hade velat lägga på något annat. OBS! Vill du teckna avbeställningsskydd ska detta göras inom två dagar efter att du har bokat resan. Kolla vad ERV erbjuder på nedanstående länkar. Du kan också kontakta ditt hemförsäkringsbolag och höra efter vad ett extra reseskydd som inkluderar avbokningsskydd kostar och innebär. Alla företag som erbjuder avbeställningsskydd brukar kräva läkarintyg.

Information om Avbeställningsskydd

Information om reseförsäkringar och kompletterande resskydd till hemförsäkringen