LOGO GLOBALRUNNERS

75 kronor rabatt första gången du hyr hos Hygglo

Hyr istället för köp en cykel, en kajak, ett tält, en släpvagn eller något annat du behöver i sommar. När och där du behöver dem. Hyr ut dina egna rullskidor, TV-spel, byggställningar eller din projektor till andra när du själv inte använder dem. Gratis, enkelt, säkert och hyggligt!

Bokar du en resa med Globalrunners som går 2019 eller 2020 får du 75 kronor rabatt första gången du hyr något av Hygglo Du får en kod när du har betalat bokningsavgiften till oss som du kan använda hos Hygglo. Gäller bokningar från och med den 22 maj 2019.

Hygglos filosofi är att saker är till för att användas och inte ligga på hyllor eller i förråd och samla damm. Låt dina saker samla in lite extrapengar i stället som du kan lägga på en Globalrunners resa!

Hygglo erbjuder allt från bilar, båtar, husvagnar till verktyg, partytält, maskiner och en massa annat. Det är enkelt och tryggt för bägge parter med BankID och sakerna som du hyr eller hyr ut är försäkrade.

På Globalrunners har vi enbart och mycket goda erfarenheter av Hygglo. Vårt samarbete passar också väl in med våra ambitioner att dra vårt strå till stacken för en mer hållbar framtid. Kolla in alla möjligheter över hela Sverige hos Hygglo! Och glöm inte att boka en resa hos Globalrunners också.

Hygglos hemsida

20 % rabatt på löparskor och kläder i Runners Store

Runners Store har Sveriges största sortiment av löparskor, konfektion och sportelektronik. Butiker finns på Regeringsgatan i Stockholm och på Baltzarsgatan i Malmö. Du kan också handla dygnet runt på nätet på runnersstore.se

Som Globalrunners resenär får du 20 % rabatt på skor och kläder när du handlar din utrustning i Runners Store. Köper du elektronik som Garmninklockor eller liknande får du 10 % rabatt. Berätta vilken resa du har rest eller ska resa på med Globalrunners så dras rabatten av.

2006 startade några erfarna och meriterade löpare Runners Store. I deras butiker får du bästa möjliga hjälp att hitta rätt skor och utrustning av löparexperter och ortopedtekniker. 

Framöver kommer du att få skörda fler frukter av vårt samarbete med Runners Store. Håll utkik på vår facebooksida och i våra nyhetsbrev!

Runnersstore.se

15 % hos Resalatt.nu för Globalrunners resenärer

På Resalatt.nu hittar du smart och prisvärd utrustning som gör resor, vardag och lopp enklare, lättare, tryggare och roligare. En microhandduk att svepa runt kroppen, som torkar på nolltid och är liten som en tennisboll hoppackad i väskan är praktisk. Skydd till cykelhjälmen med lås, hopvikbara ryggsäckar, vattentäta skydd för mobilen, SPIbelt, packpåsar, och läslampor som du fäster på boken är andra fiffiga saker som du hittar på resalatt.nu. Har du eller ska du resa med Globalrunners, ange koden Globalrunners när du handlar så får du 15% rabatt.

Resalatt.nu

Behöver du teckna avbeställningsskydd, reseförsäkring eller komplettera resskyddet i din hemförsäkring? I så fall rekommenderar vi Europeiska ERV. Ingår ett tävlingsmoment i din resa är det försäkringen som kallas Extremsport du ska kika på. Att vara försäkrad är ett viktigt villkor för att delta i alla våra resor. Avbeställningsskydd ingår inte och är olyckan framme så att du måste avboka resan går du miste om resan men också pengar som du hade velat lägga på något annat. OBS! Vill du teckna avbeställningsskydd ska detta göras inom två dagar efter att du har bokat resan. Kolla vad ERV har att erbjuda är vårt tips!

Information om Avbeställningsskydd

Information om reseförsäkringar och kompletterande resskydd till hemförsäkringen