LOGO GLOBALRUNNERS

Skräddarsytt

Är ni en grupp på 10-20 personer ordnar vi gärna en skräddarsydd resa åt er. Det kan vara med jobbet, idrottsklubben, prenumeranterna, kunderna, leverantörerna, samarbetspartners, kören, föreningen, släkten, grannarna eller kompisgänget. Resan blir en morot och ett gemensamt projekt att stärka gruppen med. Inkluderar resan ett lopp för löpare eller längdskidåkare ingår träningsprogram.

Välj en av resorna i vårt ordinarie utbud, en av resorna vi har genomfört tidigare eller önska fritt! Vi anpassar datum och upplägg efter era önskemål. Träningsprogram på temat löpning respektive längdskidor ingår.

Anställda som tränar regelbundet håller sig friskare, gladare och smartare. Erbjuder ni era anställda våra träningsprogram med en resa som mål ökar attraktionskraften som arbetsgivare. 

Vi har deltagit i lopp över hela världen, sammanlagt minst 400. Anders har varit friidrottstränare med fokus på löpargrupper i över 20 år. Ellika är legitimerad sjukgymnast och utbildad motions- och löpskoleledare. Vi har arrangerat många event och idrottstävlingar i Sverige och internationellt. Ellika har arbetat som researrangör till länder i och utanför Europa i över 20 år och har ett stort nätverk av kontakter.

Den resa som flest företag har följt med på är också vår mest populära resa: Marcialonga, Italiens svar på Vasaloppet. Det har varit företag som bjudit anställda för lång och trogen tjänst, present på jämn födelsedag, avtackningspresent, konferens med inslag av skidåkning, för att fira något inom företaget till exempel uppnådda eller överträffade mål, mm. 

Oavsett resmål, väljer vi ut det bästa för er!

Åk med jobbet, kompisgänget, löpargruppen, familjen eller några andra ni gillar. Bjud era kunder eller prenumeranter på upplevelser de aldrig glömmer.
Åk med jobbet, kompisgänget, löpargruppen, familjen eller några andra ni gillar. Bjud era kunder eller prenumeranter på upplevelser de aldrig glömmer.

Testa tåget!

På alla våra resor kan ni välja flyg eller tåg. Vi bokar bästa förbindelser och ni betalar skillnaden mellan flyg och tåg. Till Kroatien ser du ett exempel. Till La Diagonela och Jizerska är det samma pris på flyg som tåg.