LOGO GLOBALRUNNERS

Globalrunners specialresor

Är ni en grupp på 8-20 personer ordnar vi gärna en skräddarsydd resa. Det kan vara med jobbet, idrottsklubben, prenumeranterna, kunderna, leverantörerna, samarbetspartners, kören, föreningen, släkten, grannarna eller kompisgänget.
 
Om ni önskar kan vi lägga upp individuella träningsprogram inför resan. Den blir en morot och ett gemensamt projekt att stärka gruppen med. 

Anställda som tränar regelbundet håller sig friskare, gladare och smartare. Erbjuder ni era anställda träningsprogram med en resa som mål ökar attraktionskraften som arbetsgivare. 

Vi har deltagit i lopp över hela världen, sammanlagt minst 400. Anders har varit friidrottstränare med fokus på löpargrupper i över 20 år. Ellika är legitimerad sjukgymnast och utbildad motions- och löpskoleledare. Vi har arrangerat många event och idrottstävlingar i Sverige och internationellt. Ellika har arbetat som researrangör till länder i och utanför Europa i över 20 år och har ett stort nätverk av kontakter. Vi väljer ut det bästa för er.

Specialresor för grupper om 10-20 personer

Här är exempel på resor som vi gärna ordnar för grupper på 10-20 personer på beställning. Utrymmet för egna önskemål och modifieringar är mycket stort! De flesta av nedanstående exempel har vi genomfört minst en gång.

Trailresa till Kroatien

Kroatien har vad du behöver för en härlig semester. Det är oftast vacker väder och du får bada i kristallklart vatten, besöka intressanta sevärdheter och äta god mat. Den dramatiska naturen är fantastiskt vacker - hisnande höga berg, turkosblått vatten, gröna pinjeskogar och en skärgård med tusen öar. Dessutom är Kroatien billigare än många andra länder i Europa. Vi har sprungit Velebit Trail och har svårt att tänka oss ett bättre traillopp. I resan ingår också Plitvice nationalpark och forsränning utanför Omis. Tåg eller flyg dit - du väljer. 

Juni varje år. 11 990 kronor. Läs mer om Velebit Trail och resan till Kroatien.

Ska ni någon gång besöka Nepal är ni varmt välkommen att följa med till Globalrunners vd:s absoluta favoritland. Fokus ligger på en vandring i ett hisnande vackert landskap. Minst 15 toppar på över 6, 7 och 8000 meter har ni inpå näsan. I Nepal får ni också gå en matlagningskurs, se vilda djur under två dagar i en av Asiens finaste nationalparker Chitwan, delta i yogapass och mycket mer. Du lär känna Nepal.

12 dagar oktober-mars. 15 800 kronor per person.

All information om Nepalresan.

Mytomspunna Marrakech gör ingen besviken. Du får uppleva berberbyar i Atlasbergen och bada i Atlanten. De som springer kan välja på en halvmara eller ett maraton längs en platt, fin bana bland löpare från hela världen. Myntate får du överallt och på torget världens godaste apelsinjuice. Vi bor på ett familjeägt riad i gamla stan och letar oss fram i labyrinter av gränder och souker. Efter loppet sjunker vi ner på ett skönt hamam och kröner loppet med en firarmiddag på en trevlig restaurant.

5 dagar, 7 390 kronor. Sista helgen i januari varje år

All information om resan till Marrakech, Atlasbergen och Essaoira

En resa till Indien ger starka intryck. Har du aldrig varit där är detta en möjlighet att få springa halvmaraton, maraton eller funrun på 7,5 km i Mumbai, bo i en indisk by, bada i Indiska Oceanen och uppleva Bollywood från insidan. 

10 dagar. Mitten av januari varje år. 13 500 kronor.

Läs mer om resan till västra Indien

Runt Ungerns största sjö Balaton går ett lopp för både nördar och mer normala löpare. Ultralöparna springer en mara om dagen i fyra dagar, andra delar upp sig i 2, 3 eller 4 manna lag och springer kortare sträckor i fyra eller två dagar. De som enbart vill springa en halvmara eller helmara gör det en av dagarna, och för de som inte springer alls ordnar vi olika utflykter runt sjön och i Budapest. 

6 dagar. Mitten av mars varje år, 8 450 kronor. Minimiantal 14 personer.

All information om Ungernresan

Ett härligt kustlopp på 20 kilometer och landets äldsta välkomnar dig som vill möta våren på Lissabons kullar, uppleva världsarvet Sintra och njuta av portugisisk kultur, havets läckerheter och klassisk fadomusik. Startskottet går i fashionabla badorten Estoril där ljumma Atlantvindar smeker dig längs kustlinjen in mot centrala Lissabon. När du ser den vackra hängbron 25 april över floden Tejo är du i mål. 

5 dagar. Mitten av april varje år. 7 990 kronor.

All information om Portugalresan

Mongoliet känns som världens ände, oerhört annorlunda allt annat. Landet är nästan fyra gånger så stort som Sverige och världens mest glesbefolkade. Den storslagna naturen bjuder på klippiga bergsmassig, klara sjöar, frodiga skogar och Gobiöknens vidsträckta stäpper och gyllene sanddynor. Dina dagar fylls av härliga ridturer i en av Mongoliets vackraste nationalparker. Vi bor i tält och hos mongoler i deras runda jurtor och tar del av deras ytterst olika livsvillkor jämfört med våra egna. Resan avslutas med loppi  Ulan Bator för de som gillar att springa.

10 dagar. Början av juni inklusive löpning. Juni-september utan loppet. 14 950 kronor.

All information om resan till Mongoliet.

Skräddarsytt

Åk med jobbet, löpargruppen, familjen eller ert nätverk. Erbjud era kunder eller prenumeranter upplevelser de aldrig glömmer. 

Här intill har vi föreslagit resor som vi har genomfört, men ni kan också göra en av resorna i vårt ordinarie utbud men välja en annan tidpunkt när det passar er. Vi kan också sätta ihop ett helt nytt paket till en destination som ni önskar. Individuella träningsupplägg så att alla kan delta ingår för de som önskar.

Har du egna förslag?

Har du egna förslag på vart du vill resa och springa med likasinnade? Maila gärna oss på info@globalrunners.se så undersöker vi möjligheterna och återkommer med ett förslag - helt utan förpliktelser från er sida förstås. 

Ta tåget istället!

I Europa kan du välja att resa med tåg. Vi bokar bästa förbindelser och du betalar skillnaden mellan flyg och tåg. Till Kroatien ser du ett exempel.