webbhvd

Skräddarsytt

Är ni en grupp på minst tio personer ordnar vi gärna en skräddarsydd resa åt er. Det kan vara med jobbet, idrottsklubben, prenumeranterna, kunderna, leverantörerna, samarbetspartners, kören, föreningen, släkten, grannarna eller kompisgänget. Resan blir en morot och ett gemensamt projekt att stärka gruppen med. Inkluderar resan ett lopp för löpare eller längdskidåkare ingår träningsprogram.

Välj en av resorna i vårt ordinarie utbud, en av resorna vi har genomfört tidigare eller önska fritt! Vi anpassar datum och upplägg efter era önskemål. 

Anställda som tränar regelbundet håller sig friskare, gladare och smartare. Erbjuder ni era anställda våra träningsprogram med en resa som mål ökar er attraktionskraft som arbetsgivare. 

Vi har deltagit i lopp över hela världen, sammanlagt minst 400. Anders har varit friidrottstränare med fokus på löpargrupper i över 20 år. Ellika är legitimerad sjukgymnast och utbildad motions- och löpskoleledare. Vi har arrangerat många event och idrottstävlingar i Sverige och internationellt. Ellika har arbetat som anställd reseproducent till länder i och utanför Europa i många år och har ett stort nätverk.

Den resa som flest företag har följt med på är också vår mest populära resa: Marcialonga, Italiens svar på Vasaloppet. Det har varit företag som bjudit anställda för lång och trogen tjänst, present på jämn födelsedag, avtackningspresent, konferens med inslag av skidåkning, för att fira något inom företaget till exempel uppnådda eller överträffade mål, mm. 

Oavsett resmål, väljer vi ut det bästa för er!

En resa som stärker gruppen

Åk med jobbet, kompisgänget, löpargruppen, familjen eller några andra ni gillar. Bjud era kunder eller prenumeranter på upplevelser de aldrig glömmer.
Åk med jobbet, kompisgänget, löpargruppen, familjen eller några andra ni gillar. Bjud era kunder eller prenumeranter på upplevelser de aldrig glömmer.

Bli en del av en positiv förändring

Sedan 2016 erbjuder vi tåg på alla resor. Några år senare lade vi ner långväga resmål som inte kan nås med tåg. Från 2022 erbjuder vi inte flyg på några resor alls. Anledningarna är flera. Det är roligt och inspirerande att åka tåg och det är den åtgärd som vårt företag kan vidta som gör i särklass störst skillnad för klimatet. Vi har rest mycket med tåg kors och tvärs i Europa och vi vet hur man bokar de bästa förbindelserna. För dem som inte vill åka tåg, går det bra att ordna transporten till destinationerna själva.