webbhvd

Trendspaning våren 2022

TRENDSPANING 1. BLI EN DEL AV EN POSITIV FÖRÄNDRING.

Alltfler väljer att vara en del av en positiv och nödvändig omställning. Rebecca som har jobbat hela sitt liv på SAS tog tåget på vår Marcialongaresa i vintras och gör det igen 2023 på vår Jizerskaresa. Ett sällskap på Västkusten bokade en av våra resor förra veckan. Varför just med Globalrunners? "För att skulle vi någon gång köra detta lopp, skulle det vara med er, för då får vi åka tåg". Majoriteten på Veronaresan i höstas ville nästa gång åka tåg och flera har bokat in sig på nya resor med oss - med tåg. En positiv trend som gynnar alla, inklusive alla skidåkare som vill ha natursnö att åka på resten av livet också.

Låt tågresan genom Europa bli en upplevelse i sig, eller rättare sagt många, istället för bara transportdagar att avverka från A till B och sen lika dant hem igen.

TRENDSPANING 2. KOMBINERA FLERA SORTERS RESOR I EN.

Vi har försökt framhålla fördelarna med att kombinera flera resor i en, vilket många tycks nappa på. Du kan till exempel få in en tjänsteresa, ett skidlopp och kultur i en intressant stad eller avkoppling vid havet på ett bräde. 

Alla på resan Toblach-Cortina 2023 har hittills valt att stanna kvar efter resan, i Toblach, Seiser Alm eller Seefeld.

Flera på Marcialonga 2023 stannar en vecka i Canazei och kör slalom efter loppet i fantastiska Dolomiti Superski.

Vandrare i Sabinerbergen i år tar in på vårt trevliga B&B i Rom efter trekkingen för en stadssemester i den eviga staden.

Rebecca kombinerar Jizerska med vänner i Bratislava.

Anna tog tåget till Schweiz för jobb och utförsåkning efter Marcialongaresan i vintras.

Passa på att kombinera flera resor i en, möjligheterna är jätte många! Med tåg blir det mycket billigare än att flyga hit och dit.

Efter loppet på resan Toblach-Cortina 2022 ville Mats och hans kompis Ken göra något annat än åka skidor. De vandrade upp (800 höjdmeter) till en refugio och fick en prima utsikt.
Efter loppet på resan Toblach-Cortina 2022 ville Mats och hans kompis Ken göra något annat än åka skidor. De vandrade upp (800 höjdmeter) till en refugio och fick en prima utsikt.