webbhvd

Ny MTB-resa i italienska Val di Fiemme

Som ni som gillar bergscykling har längtat. En hel vecka i september med halvpension på det enda certifierade cykelhotellet i Val di Fiemme där den ena dagens cykling är mer fascinerande än den andra. Dagarna kommer att vara mycket varierande till sin karaktär. Med traktens i särsklass mest erkända guide kommer dina högt ställda förväntningar att överträffas. 

Vyerna över Pale di San Martino där du cyklar dag 3 lär du bära med dig länge.
Vyerna över Pale di San Martino där du cyklar dag 3 lär du bära med dig länge.

Framdämpad MTB ingår i resans pris, men vill du hellre ha en fulldämpad cykel eller en E-MTB går det bra att hyra. Det blir ganska tekniskt, kuperat förstås och fantastiskt kul! Kom ner till bergen, ät och drick gott, bo bra i en bergsby och cykla i en grupp där alla delar ditt intresse.

En dag är vilodag när du kan göra vad du vill - forsränna på Avisiofloden, vandra, cykla på egen hand eller ta bussen (gratis) till regionhuvudstaden Trento och kanske besöka en vingård.

På hotellet bjuds du på en riklig frukostbuffé varje morgon. På kvällen har du tre alternativ att välja på varje dag och alltid fyra rättersmiddag. Vidare finns spa med bastu, ångbastu och bubbelpool, cykelrum med verkstad och cykeltvätt, balkong till varje rum och utsikt över bergen.

Vi har letat länge efter ett bra cykelhotell i Europa med prima guide och vackra omgivningar och tycker oss äntligen ha hittat ett utmärkt alternativ som uppfyller våra högt ställda krav. 

Gå in och läs om hur programmet är upplagt och boka ett härligt äventyr i höst!