LOGO GLOBALRUNNERS

Boka cykelresan till Italien

Resans pris är:
9 590 kronor per person.

När du har fyllt i och skickat in bokningsformuläret, får du en bekräftelse med faktura på anmälningsavgiften som är 4000 kronor per person. Du har normalt 14 dagar på dig att betala fakturan på anmälningsavgiften. Vid bokning senare än 60 dagar före resan skall den betalas omgående. 

Slutbetalning sker två månader före avresa. Vi mejlar ut faktura på slutbetalningen. Du betalar då resans totala pris minus redan inbetald anmälningsavgift på 4000 kronor per person.

Fält markerade med röd stjärna är obligatoriska.

 • Vi rekommenderar lördag-lördag för att du ska kunna vara med på uppstartsmötet för veckan lördagkväll.
 • Hyrcyklarna via hotellet är BMC och olika Pinarello. Pris från 205 Euro/6 dagar inklusive försäkring och 33 Euro/ytterligare dag. Hyrcykel via sportaffären (många olika märken) 30 Euro/dag. Det är smidigt att hyra via hotellet, vill du ändra något (sadel e dyl) fixar de direkt med mekaniker i källaren.

 • xxyycc-zzzz
 • Reser du ensam måste du boka enkelrum och betala tillägg.

Datum

Välj en vecka som passar dig! 
 

1 april - 31 maj 
1 september - 31 oktober

Bäst är om du åker lördag-lördag. Det går att åka på sommaren och senare på hösten, men på sommaren är det dyrare och väldigt varmt, senare på hösten kan det vara väl kyligt och sämre väder.

Nove Colli

Kör Italiens Vätternrunda och delta i ett av världens mest populära lopp för landsvägscyklister. Läs mer här.

Resans pris

9 590 kronor per person.

Påskveckan kostar 10 590 kronor/person.

Enkelrumstillägg 2350 kronor.

Grundpriset för resan gäller boende i delat dubbelrum med balkong och havsutsikt på vårt ordinare hotell som är trestjärnigt. 

Vill du ha ett lyxigare rum på grannhotellet som är fyrstjärnigt och nyrenoverat, går det fint mot ett tillägg. Båda hotellen drivs av samma familj och samma saker ingår i resan, det är bara rummen som skiljer i standard.

Pristillägg för lyxigare rum:
1 500 kronor per person för del i dubbelrum med balkong utan havsutsikt. Vill du  ha havsutsikt i de lyxigare rummen tillkommer ytterligare 100 kr/dag.

Enkelrumstillägg: 2350 kronor (samma som för ordinarie hotell, se ovan).

 

Allt detta ingår

 • Ett cykelpass varje dag - välj mellan fem olika träningsgrupper ledda av erfarna cykelguider.
 • Del i dubbelrum med balkong och havsutsikt i en hel vecka. (Enkelrum mot tillägg)
 • Stor frukostbuffé, bikebuffet efter varje träningspass (lunch) 12-17 samt middag hela veckan.
 • Vatten och vin till middagen hela veckan.
 • Tvätt av cykelkläder varje dag.
 • Gratis spa och gym varje dag.
 • Uppvärmd saltvattenbassäng utomhus (20 meter) och bubbelpool.
 • Cykelgarage med cykeltvätt, kompressor, mm.
 • Tisdag provsmakning av lokala specialiteter och viner på en gård.
 • Gratis lånecyklar (hybrider, ej lämpade för träningspassen).
 • Vatten och läsk i minibaren på rummet varje dag samt fri wifi.
 • Resegaranti enligt Resegarantilagen.


Lokal turistskatt 1 maj - 30 september
För vistelser mellan den 1 maj och den 30 september utgår en lokal turistskatt som du betalar direkt till hotellet. Den är 2 Euro per person och dygn. Åker du i april utgår ingen turistskatt, åker du i månadsskiftet april-maj betalar du bara för dygnen i maj och stannar du längre än 7 dagar betalar du endast turistskatt den första veckan. 
 

Du får mycket för pengarna

Utöver cykelhyran eller frakt av egen cykel samt resan dit, har du inga större utgifter, eftersom mat och vatten/vin ingår. En glass? Entré till ett eller flera världsarv i Ravenna samt tåg dit (70 kronor tur och retur)? Shopping? Du gör nog inte av med många Euro under resan tror vi. 

Hyrcykel eller egen

Du kan antingen ta med din egen cykel eller hyra på plats. Hyrcyklarna av märkena Pinarello och BMC är jättebra och du är värd att få pröva en sådan någon gång i livet, tycker vi! Blir du allför fäst vid din hyrcykel kan du köpa den vid hemresan till ett förmånligt pris.

Gratis lånecyklar

Hotellet har gratis lånecyklar för kortare utflykter. Dessa är oväxlade standardcyklar och fungerar inte under träningspassen, men om du vill cykla på egen hand till någon plats i närheten någon dag går det fint att låna en sådan eller om medföljande vill ta en tur i omgivningarna. Ni får bra kartor med detaljerad informaton för cyklister om området.