LOGO GLOBALRUNNERS

Följ med till Indiens mest internationella stad

I Mumbai bor runt 20 miljoner invånare. Här, i Bollywood, görs mer film än någon annanstans i världen. Vi har varit där, lärt oss dansa som i de indiska filmerna av skådisarnas lärare och koreografer, träffat megastjärnor med miljardpublik och stått knäpptysta i studios under tagningar. Det kan du också få göra. Med oss, i Indien, det går inte i Hollywood, knappt i Trollhättan. Men framför allt får du uppleva en otrolig stad och landsbygden i ett fantastiskt land.

Väljer du att delta i halv- eller helmaran har du en jättefin bana att se fram emot. Vi har testat. 30 000 personer springer och stan är på tårna inför evenemanget. Det är stort. Tidningarna räknar ner och har helsidor varje dag om löpare och löpning veckorna före start. De som inte vill springa kan om de vill delta i ett Fun Run.

Först till kvarn gäller! Vi har rekognoserat på plats. Allt är paketerat och klart. Häng med - du kommer inte att ångra dig!

Observera att detta är en av våra Specialresor för grupper 10-20 personer. 

10 dagar i januari varje år

loading...

Vill du inte springa alls är du lika välkommen. Indien lämnar ingen oberörd, vi lovar. Har du aldrig varit där, ta chansen. Vi älskar Indien, har rest och arbetat där i norr, söder, öster, väster och mitten sedan 1990 och kommer se till att du får en fantastisk resa. Att bara se en världsmetropol ger inte landet rättvisa, vi vill även visa dig landsbygden.

Mara, halvmara eller FunRun

Välj mellan maraton, halvmaraton eller Fun Run på 6 km (ingen tidtagning på Fun Run). Vill du inte springa alls är du lika välkommen!

Loppen i Mumbai

Loppen går söndagen den 24 januari november med start klockan 06.15 för att undvika att det blir för varmt. Banan är platt och går över broar längs med kustlinjen och Indiska Oceanen. Det finns vätskedepåer med jämna mellanrum.

Temperaturen lär ligga runt 12-15 grader vid starten. Minimiålder är 18 år.

Allt detta ingår

Transfers t/r flygplatsen  
Hotell på Juhu Beach
Pensionat på landsbygden
Resa till landsbygden med tåg eller buss Anmälan till valt lopp
Galamiddag
Besök i Bollywood enligt resplan
Medalj för dig som fullföljer hel eller halvmaran
Bok, karta
Informationsmöte före resan
Reseledning och service av Globalrunners