webbhvd

Vasaåket godkänns på Marcialonga

Inför Marcialonga 2022 godkänns tre år gamla resultat i något av worldloppen. Vanligen är det max två år gamla resultat som räknas, men på grund av pandemin med många inställda lopp görs ett undantag i vinter. Seedningstabellen hittar du på vår webbplats här.

Vi har föreslagit att Marcialonga ska godkänna resultat från Vasaåket också, vilket de nu har lovat att ta hänsyn till inför Marcialonga 2022. Åkte du Vasaåket i vintras och inte har något annat resultat och vill bli seedad i tidigare startgrupp, kommer Marcialonga att ta hänsyn till din tid i Vasaåket och lägga till en grupp jämförbar med resultaten i Vasaloppet/Öppet Spår 2020. Bra va?

Blir du sugen på att följa med? Marcialonga är fortfarande vår i särsklass mest populära resa. Välj ett av våra tre hotell i Moena där starten går eller dela en lägenhet med 3-5 kompisar. Vi bokar tåg eller flyg till Italien åt dig, du väljer ressätt. Förutom loppet har du härlig skidåkning på längden och/eller tvären att se fram emot dagarna innan startskottet går.

Hem åker alla med härliga upplevelser och minnen i bagaget och stora leenden på läpparna.

Vi har några platser kvar och du är varmt välkommen med!

Senaste inläggen