LOGO GLOBALRUNNERS

Träningsresor till Italien - Cykelresor

Det finns fem nya träningspass att välja på varje dag. Efter en vecka här med många mil och höjdmeter i bra tempo är alla lyckliga, starkare och snabbare.

I regionen Emilia Romagna på Italiens östkust finns fantastiska förutsättningar för cykling. Varje dag erbjuder vi cykelturer på 5-15 mil i olika fartgrupper. Du får cykla längs havet och i böjande landskap samt riktigt härliga backar. Vägarna är små med gles trafik och leder till gamla byar, vingårdar, oliv- och fruktodlingar. Bergskedjan Appeninerna sträcker sig från Adriatiska havet till Toscana och bjuder på fantastiska vyer, rejäla utmaningar och härliga utförslöpor. Trivs du med att äta och dricka gott med människor som också gillar att cykla? Följ med på en av våra cykelresor till Italien!

Varje dag har du fem nya träningspass att välja på, ledda av erfarna ledare och anpassade till alla från nybörjare till elit. Dina svettiga cykelkläder lämnar du in för tvätt och får tillbaka rena och fräscha varje morgon inför ett nytt pass. Hyr en landsvägscykel (racer) på plats eller ta med din egen.Vill du någon dag köra MTB på stigar i ett naturreservat går det fint - i så fall hyr du en MTB för endast den dagen. Det finns dessutom en mängd andra aktiviteter att välja på, alltifrån löpning och simning till tennis, ridning och golf.

I priset ingår en god, sund och rejäl frukost, bikebuffé klockan 12-17 och middag, vatten och vin, del i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell med vidsträckt havsutsikt och balkong, flyg och transfer.

Hotellet ligger mellan San Marino och Ravenna i regionen Emilia Romagna precis vid Adriatiska havet. Varje kväll vaggas du till sömns av vågornas brus och du kan gå i timmar längs havet och njuta av livet. Hotellet drivs av en cykeltokig familj där alla deltar i hela verksamheten - det ger en mycket trevlig atmosfär. Alla har balkong med vidsträckt havsutsikt.

I källaren finns cykelgarage, cykelmekaniker, luft och cykeltvätt. Högst upp har du gratis tillgång till ett gym, längst ner ett riktigt fint spa med bubbelpool inom- och utomhus, ångbastu, torrbastu, solariedusch och relaxavdelning. Efter en vecka här med många mil och höjdmeter i benen kommer du hem lycklig, stark och snabb!

Surfa gärna runt och låt dig inspireras på en dator också och inte bara i mobilen - då får du en ännu bättre bild av resan.

loading...

Datum 2018

Vår 31 mars - 7 april 2018 (påsk)
Höst 22-29 september 2018

Vårresan blir perfekt uppladdning inför cykelsäsongen för motionärer och tävlingscyklister. Du får cykla i cykellegendernas hjulspår i klassiska backar och njuta av en vecka som är helt anpassad till dig som älskar cykling. 

Egna datum

Passar inte våra datum dig? Då kan du åka dit på egen hand eller med en kompis. Allt ingår då enligt resplanen utom Globalrunners reseledare.

Cykelklubbar och företag

Är ni en grupp på minst 15 personer - kanske en cykelklubb, ett företag eller ett kompisgäng - skräddarsyr vi gärna en egen cykelresa till er. Ni väljer själva datum och längd på resan. 

Tre-fyra klassikergrenar

Vässa din cykling, spring längs havet och simma i träningsbassängen. Här finns fina möjligheter för dig som gör klassikern. Tar du med dig rullskidor får du med alla fyra grenarna! 

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Bologna tur och retur.
 • Alla flygskatter och avgifter.
 • Transfer Bologna - hotellet t/r.
 • Del i dubbelrum med balkong och havsutsikt hela veckan.
 • Stor frukostbuffé, bikebuffet efter varje träningspass (lunch) samt middag hela veckan.
 • Vatten och vin hela veckan.
 • Tvätt av cykelkläder varje dag.
 • Gratis spa, gym och träningsbassäng.
 • Cykelgarage med cykeltvätt.
 • Ett cykelpass varje dag - välj mellan fem olika träningsgrupper ledda av erfarna cykelguider.
 • Reseledning och service av Globalrunners.
 • Resegaranti hos Kammarkollegiet enligt Resegarantilagen.

Flygtider

Flyg från Skandinavien till Bologna, 10 mil från vårt cykelhotell.

Kastrup - Bologna
Avång 15.15, ankomst 17.15.
Hemresa 18.00, ankomst 20.00

Göteborg - Bologna
Avgång 11.45, ankomst 16.15.
Hemresa 09.20, hemkomst 13.40.

Stockholm - Bologna
Avgång 09.00, ankomst 14.15.
Hemresa 10.45, hemkomst 15.15.

Oslo - Bologna
Avgång 11.50, ankomst 16.35.
Hemresa 17.25, hemkomst 22.35

Eget flyg
Vill du boka flyget själv drar vi av 2000 kronor från resans pris. 

Kostnad för frakt av egen cykel på flyget och transferbussen tillkommer om du inte hyr cykel på plats. 

Älskar du MTB? Följ med till Aostadalen, ett Mecka för alla som gillar bergscykling. Här, i nordvästra Italien, har du från stigarna utsikt över bland annat Mont Blanc, Matterhorn och Monte Rosa. Liftar med cykelställ tar oss även till andra områden och regionen Piemonte.

Bland bergsgetter, murmeldjur och salamandrar cyklar vi från Pont-Saint-Martin till Aosta på mjuka vägar, stigar och och pilgrimsleden Via Francigena. Du möter ett område som är rikt på romersk historia, vacker natur, lokal gastronomi och goda viner. Fokus ligger på upplevelser!