webbhvd

Välkommen på Global Running Day!

Den 6 juni 2018 är det Global Running Day - Alla löpares egen nationaldag! 
Löpare över hela världen kommer att fira det med att springa. Kort eller långt, fort eller långsamt, spelar ingen roll. Vi hoppas att du vill komma till Skeppsholmen och hylla all världens löpning med oss!
 

Välkommen på stadsjakt och löparbuffet

Kom och fira Global Running Day med en spännande stadsjakt och löparbuffet efteråt. Vi bjuder på löpning (cirka 5 km vackraste vägen eller kortare om du genar), knep & knåp och trevligt umgänge med likasinnade. Jakten genomförs i små grupper och avslutas med en fest! Du får mat och dryck och vi låser in din väska på Globalrunners kontor medan du springer. Start=mål.

Vi möts klockan 16.00 utanför Globalrunners på Kyrkslingan 11 på Skeppsholmen i Stockholm. Hit går du från Centralen/Sergels torg/Gamla Stan på 10-15 minuter. Huset ligger mellan Skeppsholmskyrkan och Moderna Muséet. Vi markerar vägen med vimplar från Ecomarathona när du kommer upp på Skeppsholmssidan, gå på vänstra sidan av bron. 

Varje grupp får en karta där ni ska leta upp svaren på kluriga utmaningar. När ni har hittat alla platser och svar får ni äta och dricka gott med alla andra deltagare.
 

Tid och plats

Datum och tid: 6 juni 2018 klockan 16.
Start: Globalrunners, Kyrkslingan 11 på Skeppsholmen i Stockholm.
Klädsel: Kom i träningskläder. Ta med handduk och ombyte som du trivs i.
Pris: Allt är gratis.
Anmälan: Senast den 4 juni, men gärna idag! Anmäl dig genom att fylla i bokningsformuläret här nedanför.

Är du inte i Stockholm den dagen? Spring ändå för att hedra denna förträffliga aktivitet! 

Global Running Day är en världsomspännande hyllning till löpning. Den ska uppmuntra alla att röra på sig. Det spelar ingen roll hur fort eller långt du springer. Hur du gör det är upp till dig. Spring, jogga, lufsa. Det viktiga är att du har kul medan du är aktiv och inspirerar andra.

Förra året sprang 

  • 1 249 717 vuxna och
  • 454 017 barn
  • i 187 länder 
  • 13 228 252 kilometer

på Global Running Day. Det slår vi i år, eller hur?

Anmäl dig till Global Running Day här

Evenemanget är gratis och vi bjuder på Stadsjakt och Löparbuffet efteråt, men du behöver anmäla dig senast den 4 juni. Om du inte dyker upp tar vi ut en avgift på 500 kronor om du inte avbokar ditt deltagande senast den 4 juni 2018. Avbokning ska i så fall göras per mejl, men det hoppas vi att du inte behöver göra! Vi kan tyvärr inte erbjuda dusch, så du får ta en 'raggardusch' och sätta på dig en ny tröja när du har sprungit.

Senaste inläggen