webbhvd

Hur härligt är turskidåkning på en skala?

På en skala mellan noll och tio, skulle vi säga elva. Minst. Tänk dig att glida fram på skidor i väglöst land utan uppkoppling, över vita vidder i alla sorters väder, utlämnad till naturens krafter och med tryggt boende i mysiga stugor varje natt? Det är toppen! Som grädde på moset efter en mörk vinter. Vanebildande. Vi har själva blivit helt beroende och kör minst en tur om året, kanske tillsammans med dig nästa gång! 

Låt dig inspireras av denna fina film, tagen i mitten av april och producerad av en mästare vid namn Jonas Andersen. De bor visserligen i tält på filmen, medan vi väljer stugor, men du får ett bra grepp om vad som väntar och vad du inte vill gå miste om!

Mäktigt, genuint, tyst och orört

Våra resor mellan Abisko och Kebnekajse respektive Vålådalen - Funäsdalen ger dig personliga, hållbara och småskaliga vistelser med enorm frihetskänslor som bonus. Vi ser en tydlig turtrend med ett ökat intresse för naturupplevelser som även innehåller utmaningar, gärna i vårt eget land. Älskar du skidåkning är fjällvärlden ett paradis. 

Ps. Behöver du låna turskidutrustning får du göra det gratis av oss! Först till kvarn gäller och du fyller i din längd i bokningsformuläret om du vill låna bästa möjliga turskidor från Åsnes med bindningar (såklart), stighudar, teleskopstavar och skidfodral.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln