LOGO GLOBALRUNNERS

Hur härligt är turskidåkning på en skala?

På en skala mellan noll och tio, skulle vi säga elva. Minst. Tänk dig att glida fram på skidor i väglöst land utan uppkoppling, över vita vidder i alla sorters väder, utlämnad till naturens krafter och med tryggt boende i mysiga stugor varje natt? Det är toppen! Som grädde på moset efter en mörk vinter. Vanebildande. Vi har själva blivit helt beroende och kör minst en tur om året, kanske tillsammans med dig nästa år på vår resa Turskidor i Sápmi! 

Låt dig inspireras av denna fina film, tagen i mitten av april och producerad av en mästare vid namn Jonas Andersen. De bor visserligen i tält på filmen, medan vi väljer stugor, men du får ett bra grepp om vad som väntar och vad du inte vill gå miste om!

Mäktigt, genuint, tyst och orört

Våra resor mellan Abisko och Kebnekajse ger dig en personlig, hållbar och småskalig vistelse med en enorm frihetskänsla som bonus. Vi ser en tydlig turtrend med ett ökat intresse för naturupplevelser som även innehåller utmaningar, gärna i vårt eget land. Älskar du skidåkning är fjällvärlden ett paradis. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln